Over Ai Total

Productieve, functionele, gezonde en duurzame koeien vormen een cruciale randvoorwaarde voor een modern, op de toekomst gericht melkveebedrijf. AI-Total is een jonge, dynamische fokkerijorganisatie die graag samen met u de uitdagingen voor de toekomst aangaat. Steeds meer melkveehouders kiezen voor AI-Total, omdat AI-Total garant staat voor de beste prijskwaliteitverhouding binnen de spermamarkt.

Of het nu gaat om de hoogste genomic- of dochtergeteste stieren, AI-Total stelt de hoogste eisen aan kwaliteit. Via een sterk internationaal netwerk van gerenommeerde fokkerijorganisaties, komen de beste stieren uit zowel Noord-Amerika als Europa voor u beschikbaar. Kernwaarden voor kwaliteit zijn voor AI-Total hoge, betrouwbare fokwaarden, diepe, internationaal bewezen koefamilies met de focus op hoge levensproducties.

AI-Total zal zich voortdurend inzetten om de beste stieren voor een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden. AI-Total is hiertoe in staat omdat het niet investeert in een eigen, duur verkopersnetwerk, maar exclusief samenwerkt met de KI-Clubs in Nederland.

Leveringsvoorwaarden:

AI TOTAL wijdt aan het aanbieden van uitzonderlijke producten om klanten te helpen realiseren van hun zakelijke doelstellingen. Daarnaast wordt AI TOTAL toegewijd aan het helpen ervoor te zorgen dat onze klanten en vertegenwoordigers begrijpen en te voldoen aan AI TOTAL verplichtingen leverancier en toeleverancier. AI TOTAL producten mogen alleen worden gebruikt als volgt:

• AI TOTAL sperma kan NIET worden gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling, zoals genotypering, klonen, genoom bewerken, andere genetische manipulatie, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de AI TOTAL onderzoek afdeling.

• Alle andere AI TOTAL producten zijn alleen goedgekeurd voor veeteelt gebruikt.

• Alleen bevoegde AI TOTAL distributeurs of vertegenwoordigers mogen AI TOTAL producten verkopen.

Gesekst sperma dat is geproduceerd met behulp van gepatenteerde technologie WY LLC en Inguran LLC, zijn weer gegeven door Amerikaanse patenten: Patenten zijn Wereldwijd geldig. XY is een geregistreerd handels merk van XY LLC. Seks geselecteerde producten worden verpakt voor eenmalig gebruik van kunstmatige inseminatie, alleen voor Ki-organisaties. Niet geschikt voor IVF of spoel procedures.